KWF header afbeelding

Steun een dierbare met kanker

“Na de operatie dacht ik van alles af te zijn, maar dat viel vies tegen". vertelt Henriëtte. Veel kankerpatiënten hebben nog lang na de behandeling klachten. Oprechte steun uit de omgeving is dan zeer gewenst. Een arm om je heen of een kaartje in de brievenbus is waardevol voor de patiënt.

Laat jouw dierbare weten dat je aan hem/haar denkt. Stuur vandaag nog een gratis kaartje (binnen Nederland).

Deze kaarten worden tot en met 31 maart 2017 aangeboden door Mouthaan Grafisch Bedrijf en door Intermail.  De kaarten worden in de eerste week van april verzonden.

 

Page image

Stuur een gratis kaartje

Laat weten dat je je dierbare steunt:

Jouw gegevens

Dit veld is niet ingevuld.
Voorletter is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
is niet ingevuld. Door gebruik te maken van deze actie ga je ermee akkoord dat KWF je eenmalig belt over haar activiteiten en eventuele steun daaraan.

Kies uit de volgende kaarten *

Gegevens ontvanger

Voorletter is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
Postcode is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
Dit veld is niet ingevuld.
Dit veld is niet ingevuld.
Dit veld is niet ingevuld.
Actievoorwaarden

Actievoorwaarden KWF Kaartenactie Myrna Plus

Hoofdelement van deze actie is het werven van leads via de aanvraag van een gratis postkaartje voor een dierbare. Daarnaast kan de bezoeker van de site de boodschap van de campagne verspreiden via social media. Meedoen aan deze actie kost de deelnemer niets. Onder deelname aan deze campagne wordt verstaan het achterlaten van gegevens (met naam/achternaam, e-mailadres,telefoonnummer en de gegevens tbv het versturen van het postkaartje). De actie is alleen geldig binnen Nederland en loopt tot en met 31 maart 2017 of zolang de voorraad van de postkaartjes strekt. Per deelnemer mag maximaal 1 postkaartje verstuurd worden.

Persoonsgegevens

De gegevens van de deelnemers die KWF Kankerbestrijding verkrijgt in het kader van deze actie worden opgenomen in een gegevensbestand met als doel de deelnemers op de hoogte te houden van onder andere de activiteiten van KWF. Deze gegevens worden vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandeld. De gegevens van de ontvanger van het postkaartje worden uitsluitend opgeslagen ten behoeve van het toesturen van het kaartje. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

De verwerking van de persoonsgegevens worden ten behoeve van KWF Kankerbestrijding verricht zoals vermeld op de website in het Privacy statement. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.

KWF Kankerbestrijding zal deelnemers telefonisch benaderen om meer uitleg te geven over KWF en het leveren van een bijdrage aan het werk van KWF Kankerbestrijding te bespreken. Omdat de deelnemer heeft aangegeven eenmalig gebeld te mogen worden, kunnen wij deze persoon telefonisch benaderen, ondanks dat het nummer in het Bel- me-niet Register staat ingeschreven. Stelt de deelnemer er geen prijs op om door KWF gebeld te worden dan kan een mail gestuurd worden naar publieksservice@kwf.nl. KWF haalt de gegevens vervolgens uit het systeem.

Ontvangt de deelnemer na uitschrijving toch een telefoontje van KWF? Dan hebben we elkaar helaas net gekruist, en lagen de gegevens al bij ons callcenter op het moment dat de deelnemer zich liet uitschrijven.

Afmelden voor de e-mails kan door te klikken op de afmeldlink die onderaan elke e-mail staat. De afmelding wordt direct verwerkt.

Klachten of vragen

Klachten of vragen kunnen worden ingediend door een e-mail te sturen naar publieksservice@kwf.nl. Bellen kan ook tijdens kantooruren via het telefoonnummer 0900-2020041 (€ 0,01/min op ma-vrij 9.00–18.00 uur).

Klachten of vragen kunnen ook schriftelijk bij KWF Kankerbestrijding ingediend worden via Antwoordnummer 75508, 1070 AM Amsterdam o.v.v. “KWF kaartenactie Myrna Plus”.