• "Ik doneer voor Joris omdat wij hebben meegemaakt hoe heftig leukemie is."

  - Floortje

 • "Ik doneer voor Saskia, omdat ze nog heel lang van iedereen om haar heen moet kunnen genieten."

  - Nicole

 • "Ik doneer voor alle mensen die te maken hebben met deze vreselijke ziekte."

  - Rajeev

 • "Ik doneer voor Joris omdat wij hebben meegemaakt hoe heftig leukemie is."

  - Floortje

 • "Ik doneer voor Saskia, omdat ze nog heel lang van iedereen om haar heen moet kunnen genieten."

  - Nicole

 • "Ik doneer voor alle mensen die te maken hebben met deze vreselijke ziekte."

  - Rajeev

Doneer en deel jouw verhaal

Veel mensen helpen KWF met iemand in gedachte. Deze verhalen doen er toe. Door jouw verhaal te delen, kun je je dierbare een steuntje in de rug geven, een herinnering delen of een wens uitspreken. Vertel je verhaal en doneer een bedrag voor de persoon waar jij het voor doet. En draag zo bij aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. Je ontvangt je verhaal per mail.

Doneer en deel jouw verhaal

Achter elke donatie schuilt een persoonlijk verhaal van de donateur. Door het vertellen van jouw verhaal kun je dierbaren een steuntje in de rug geven, een herinnering delen of een wens uitspreken. Je ontvangt je verhaal per mail.

Page image

Je kan jouw donatie nog specialer maken door gratis een postkaart te versturen, naar degene voor wie jij doneert of de nabestaanden van een dierbare. Na het doen van je donatie kun je een kaart kiezen en versturen.

Voor wie doneer jij?

Type hieronder je verhaal. Wil jij je verhaal liever niet delen? Dan kun je natuurlijk ook direct doneren.

Direct doneren
is niet ingevuld.

Gebruik vanuit privacy redenen alleen een voornaam.

Dit veld is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
Dit veld is niet ingevuld.

Je ontvangt je verhaal opgemaakt per mail. Er zijn al veel verhalen gedeeld door donateurs zoals jij. Lees hieronder hun verhalen.

Ik doneer voor de ouders van mijn vrienden en mijn eigen moeder. Veel hebben kanker gehad, niemand mag hierdoor zijn familie verliezen.

Daniel

Ik doneer voor mijn vader, Ronald, omdat hij mijn dochter nog zoveel verhalen moet vertellen over zijn fantastische leven!

Remco

Ik doneer voor Marga. Met haar humor en optimisme heeft ze tot het einde gevochten, ik zal haar nooit vergeten.

Auk

Ik doneer voor de strijd tegen kanker. Mijn moeder heeft het overleefd, ik hoop dat hierdoor nog meer mensen gered kunnen worden.

Fernando

Ik doneer voor mijn schoonvader, omdat zijn liefde voor zijn kleindochter een lang leven zonder ziekte waard is.

Luzie

Ik doneer voor mijn oma. Om wie ze is en om hoe hard ze vecht om bij ons te blijven.

Mari

Ik doneer mijn nichtje, want op zo'n jonge leeftijd zou niemand met kanker te maken moeten krijgen.

J. Platenkamp

Ik doneer voor iedereen die te maken heeft met deze ziekte. Hopelijk hoeft er binnenkort niemand meer aan te sterven.

Rosie

Ik doneer voor mijn moeder, omdat ik dankbaar ben voor wat KWF heeft gedaan voor haar en ik wil dat zij nog veel meer moeders kunnen helpen.

Steven

Ik doneer voor alle kleinkinderen die hun oma of opa niet hebben gekend.

Wesley

Ik doneer voor Leon, fijne vaderdag daarboven pap. Ik mis je! Maar wat je in je hart bewaart, raak je nooit kwijt.

Gina

Wij doneren voor Ellen, zij was de teammanager vanobzd hockeymeiden van MB2. Zij heeft haar man en kinderen veel te vroeg moeten achterlaten. Wat verdrietig!

Mb2 Tempo

Ik doneer voor mijn broer; hij heeft zijn leven gegeven aan het helpen van anderen in oorlogsgebieden en op medisch gebied. De wereld is mooier met hem.

Orna

Ik doneer voor alle mensen die vechten of hebben gevochten tegen deze ziekte. Zelf heb ik 10 maanden geleden te horen gekregen dat ik borstkanker had.

Sandra van Sxhijndel

Atakan is 39 jaar geworden. Hij had huidkanker met uitzaaiingen naar longen en hersenstam. Veel te jong van ons heengegaan.

Moeder van Atakan .

Ik doneer voor mijn broer ron die momentel nierkanker heeft ! Mijn vader is vorig jaar overleden aan kanker helaas ! , zelf ben ik genezen van darmkanker x

Dees kruijthof

Ik doneer voor mijn lieve man, hij heeft sinds 1,5 jaar de diagnose Kahler. beenmergkanker. Het gaat goed met hem!

Hanny

Wij doneren voor Marja en Jorgen, morgen 1 juni 2018 stappen zij in het huwelijksbootje en willen graag een donatie voor het KWF als kado.

Collega’s RE

Ik doneer voor Bert, omdat we hem al 3 jaar moeten missen na zijn strijd tegen kanker. Wat heeft Bert veel gedaan om de strijd te winnen maar helaas....

Bas

Ik doneer voor Egbert, omdat bij hem de ziekte van Kahler is geconstateerd en na 13 bestralingen zijn toch weer uitzaaingen gevonden.en natuurlijk voor anderen

zijn vrouw

Ik doneer voor Opa Henk, omdat hij kanker had en we hem nog elke dag missen. En veel te vroeg is heen gegaan.

Judith Sassen

Mijn lieve dappere tante die helaas de strijd tegen kanker verloren heeft een sterke bemoedigende vrouw.Dankbaar voor alle momenten samen !

Anita

Voor mijn ooms, tantes en nichten is een eventuele doorbraak helaas te laat. Maar ik doneer aan het KWF in de hoop niet nog meer mensen aan de te verliezen

Melissa

Ik doneer voor mijn Mams, die niet meer de mogelijkheid heeft gekregen om de strijd aan te gaan tegen haar galwegtumor. Het was al te laat . Ik mis haar

Nanne

Ik doneer voor Ferry, 2 x leukemie 2x beenmerg transpl. 15 jaar ziek geweest, toch altijd opgewekt en vol goede moed en humor wat een topper! hij rust nu uit,

Jan en Mieke Wondergem

Ik doneer voor mijn lieve pap, omdat hij, hoe sterk en dapper hij ook was, deze strijd niet mocht winnen..

Anne

Ik doneer voor Voor mijn dochter....., omdat haar moeder op 34 jarige leeftijd is overleden aan uitzaaiingen ten gevolge van borstkanker.

Willem Jan

Ik doneer voor Ans, mijn lieve vrouw, die al twee keer borstkanker heeft overleefd. Samen op naar onze diamanten bruiloft in 2023!

Bert

Ik doneer voor Nathalie 25 jaar met een zoontje van 2 ,zij is in januari voor de vierde keer aan een hersentumor geopereerd zij is onze geweldige dochter

Papa en mama

Ik doneer voor Iedereen die te maken heeft met Kanker, mijn moeder is gelukkig hiervan genezen. Die genezing moet iedereen met die rotziekte kunnen beleven!!

Ronald

Ik doneer voor men#039;n moeder en Esther, beiden niet meer bij ons....maar vooral voor iedereen die nu kanker heeft of nog krijgt,tante Jaantje.,

Netty

Ik doneer omdat ik gezond ben en omdat ik dat iedereen gun. Daarom is het heel belangrijk dat kanker bestreden kan worden om mensen weer gezond te maken

Peter

Ik doneer voor Jitske en Jurgen. Mijn lieve schoonzus Jitske overleed in 2010. Mijn lieve man Jurgen die de strijd tot nu won, maar zich niet goed voelt.

Maartje van Binsbergen

Ik doneer voor Ivonne, zij heeft 8 jaar gestreden tegen borstkanker. Helaas heeft zij in 2013 deze strijd verloren. En mijn vader in 2011 tegen prostaatkanker.

Elly

Ik doneer voor Peter, Binnen 6 weken was overleden na diagnose kanker hij was net 64 jaar. Eerst instantie had hij 6 tot negen maanden te leven maar helaas.

Alie Pons

Ik doneer voor mijn vader die veel te snel overleed aan acute leukemie

Jos

Mijn dochter is 33 jaar en na twee stamcel transplantaties,herstellende van lymklierkanker.Deze behandeling was alleen maar mogelijk na veel onderzoek!!!

F van Ijzendoorn

Ik doneer voor mijn lieve zwager Danny, zodat niemand meer te vroeg uit het leven gerukt wordt door deze verschrikkelijke ziekte!

Joëlle

Ik doneer voor Jan, mijn vader. Inmiddels al 23 jaar terug overleden aan prostaatkanker. Ik hoop dat door onderzoek deze klote ziekte ophoudt te bestaan!

George

Ik doneer voor Mijn vrouw omdat ik en haar kinderen, kleinkinderen , familie en vrienden haar nog niet kwijt willen!,

Erik

Ik doneer voor mijn moeder, ze heeft hard geknokt, altijd positief gebleven maar de strijd verloren. Wij missen haar nog elke dag....HVJ

Sabrina

Omdat ik van mensen hou doneer ik voor alle mensen die het nodig hebben.

Sonja

Ik doneer voor Marijn, 5 jaar geleden heeft hij lymfeklierkanker gehad non-hodgkin Na 8 zware chemokuren heeft hij zich er goed doorheen geslagen

Luus Broeren

Ik doneer voor iedereen met deze vreselijke ziekte en ben heel blij dat mijn gezin tot nu toe gezond is.

Thea

Ik doneer voor Mijn lieve Luuk die helaas niet neer bij mij is. ,

Jennie

Ik doneer voor Elly, omdat ze zo veel heeft meegemaakt en al door zo een sleur is getrokken door de kanker die haar getroffen heeft. Elke dag is een zegen.

Charlotte

Ik doneer voor mijn zus Tineke die in behandeling vanwege longkanken. Ruim 5 jaar gelesen is mijn zusje Yconne op 51 jarige leeftijd overleden aan kanker

Arie Moleman

Ik doneer voor Henk, omdat je intens gemist wordt

Chantal

Ik doneer voor Henriëtte, mijn lieve vrouw die op 5 april 2018 aan borstkanker is overleden

Pieter

Ik doneer voor Nora, mijn echtgenote. Zij heeft borstkanker helaas niet overleefd. Zij hechtte zeer aan het leven. Deze ziekte moet de wereld uit.

L . van Vlaardingen

Als je dan toch die ziekte gaat krijgen dan bij voorkeur later. Elk jaar later betekent de mogelijkheid van een nieuwe betere behandeling. Nu heb ik zelf kanker

Jan

Ik doneer voor Hans, hij is 4 juni 2010 op 47 jarige leeftijd binnen 6 weken aan kanker in zijn mond gestorven.

Conny

4 jaar geleden ben je ziek geworden maar met veel ups en downs sloeg je je er goed doorheen. Helaas ben je in febr gestorven. Ik mis je papa

Sandra

Ik doneer voor ROB, WIL, MARIAN, OPA PIET EN mijzelf. Te veel familieleden heb ik verloren aan kanker. God zij dank heb ik het overleefd. WORDT DONATEUR

Ineke van Alphen Swinkels

Ik doneer voor Joost. Hij heeft zijn hopeloze strijd tegen slokdarmkanker bijna verloren...

Marc

Doneren

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Betaling

Dit veld is niet ingevuld.

U heeft voor een eenmalige machtiging gekozen.

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig KWF Kankerbestrijding om jaarlijks geld af te schrijven. Wij zullen het ingevulde bedrag rond de 25e van de maand afschrijven.

U heeft voor visa gekozen.

U heeft voor mastercard gekozen.

Gegevens

Dit veld is niet ingevuld.
Voorletter zijn niet ingevuld.
is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
Postcode is niet ingevuld.
Huisnr. is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
Straatnaam is niet ingevuld.
Woonplaats is niet ingevuld.
Dit veld is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Dit veld is niet ingevuld.
Privacy Statement

Lees in het privacy statement hoe KWF omgaat met je persoonsgegevens.

Je ontvangt je verhaal opgemaakt per mail. Er zijn al veel verhalen gedeeld door donateurs zoals jij. Lees hieronder hun verhalen.

Ik doneer voor de ouders van mijn vrienden en mijn eigen moeder. Veel hebben kanker gehad, niemand mag hierdoor zijn familie verliezen.

Daniel

Ik doneer voor mijn vader, Ronald, omdat hij mijn dochter nog zoveel verhalen moet vertellen over zijn fantastische leven!

Remco

Ik doneer voor Marga. Met haar humor en optimisme heeft ze tot het einde gevochten, ik zal haar nooit vergeten.

Auk

Ik doneer voor de strijd tegen kanker. Mijn moeder heeft het overleefd, ik hoop dat hierdoor nog meer mensen gered kunnen worden.

Fernando

Ik doneer voor mijn schoonvader, omdat zijn liefde voor zijn kleindochter een lang leven zonder ziekte waard is.

Luzie

Ik doneer voor mijn oma. Om wie ze is en om hoe hard ze vecht om bij ons te blijven.

Mari

Ik doneer mijn nichtje, want op zo'n jonge leeftijd zou niemand met kanker te maken moeten krijgen.

J. Platenkamp

Ik doneer voor iedereen die te maken heeft met deze ziekte. Hopelijk hoeft er binnenkort niemand meer aan te sterven.

Rosie

Ik doneer voor mijn moeder, omdat ik dankbaar ben voor wat KWF heeft gedaan voor haar en ik wil dat zij nog veel meer moeders kunnen helpen.

Steven

Ik doneer voor alle kleinkinderen die hun oma of opa niet hebben gekend.

Wesley

Ik doneer voor Leon, fijne vaderdag daarboven pap. Ik mis je! Maar wat je in je hart bewaart, raak je nooit kwijt.

Gina

Wij doneren voor Ellen, zij was de teammanager vanobzd hockeymeiden van MB2. Zij heeft haar man en kinderen veel te vroeg moeten achterlaten. Wat verdrietig!

Mb2 Tempo

Ik doneer voor mijn broer; hij heeft zijn leven gegeven aan het helpen van anderen in oorlogsgebieden en op medisch gebied. De wereld is mooier met hem.

Orna

Ik doneer voor alle mensen die vechten of hebben gevochten tegen deze ziekte. Zelf heb ik 10 maanden geleden te horen gekregen dat ik borstkanker had.

Sandra van Sxhijndel

Atakan is 39 jaar geworden. Hij had huidkanker met uitzaaiingen naar longen en hersenstam. Veel te jong van ons heengegaan.

Moeder van Atakan .

Ik doneer voor mijn broer ron die momentel nierkanker heeft ! Mijn vader is vorig jaar overleden aan kanker helaas ! , zelf ben ik genezen van darmkanker x

Dees kruijthof

Ik doneer voor mijn lieve man, hij heeft sinds 1,5 jaar de diagnose Kahler. beenmergkanker. Het gaat goed met hem!

Hanny

Wij doneren voor Marja en Jorgen, morgen 1 juni 2018 stappen zij in het huwelijksbootje en willen graag een donatie voor het KWF als kado.

Collega’s RE

Ik doneer voor Bert, omdat we hem al 3 jaar moeten missen na zijn strijd tegen kanker. Wat heeft Bert veel gedaan om de strijd te winnen maar helaas....

Bas

Ik doneer voor Egbert, omdat bij hem de ziekte van Kahler is geconstateerd en na 13 bestralingen zijn toch weer uitzaaingen gevonden.en natuurlijk voor anderen

zijn vrouw

Ik doneer voor Opa Henk, omdat hij kanker had en we hem nog elke dag missen. En veel te vroeg is heen gegaan.

Judith Sassen

Mijn lieve dappere tante die helaas de strijd tegen kanker verloren heeft een sterke bemoedigende vrouw.Dankbaar voor alle momenten samen !

Anita

Voor mijn ooms, tantes en nichten is een eventuele doorbraak helaas te laat. Maar ik doneer aan het KWF in de hoop niet nog meer mensen aan de te verliezen

Melissa

Ik doneer voor mijn Mams, die niet meer de mogelijkheid heeft gekregen om de strijd aan te gaan tegen haar galwegtumor. Het was al te laat . Ik mis haar

Nanne

Ik doneer voor Ferry, 2 x leukemie 2x beenmerg transpl. 15 jaar ziek geweest, toch altijd opgewekt en vol goede moed en humor wat een topper! hij rust nu uit,

Jan en Mieke Wondergem

Ik doneer voor mijn lieve pap, omdat hij, hoe sterk en dapper hij ook was, deze strijd niet mocht winnen..

Anne

Ik doneer voor Voor mijn dochter....., omdat haar moeder op 34 jarige leeftijd is overleden aan uitzaaiingen ten gevolge van borstkanker.

Willem Jan

Ik doneer voor Ans, mijn lieve vrouw, die al twee keer borstkanker heeft overleefd. Samen op naar onze diamanten bruiloft in 2023!

Bert

Ik doneer voor Nathalie 25 jaar met een zoontje van 2 ,zij is in januari voor de vierde keer aan een hersentumor geopereerd zij is onze geweldige dochter

Papa en mama

Ik doneer voor Iedereen die te maken heeft met Kanker, mijn moeder is gelukkig hiervan genezen. Die genezing moet iedereen met die rotziekte kunnen beleven!!

Ronald

Ik doneer voor men#039;n moeder en Esther, beiden niet meer bij ons....maar vooral voor iedereen die nu kanker heeft of nog krijgt,tante Jaantje.,

Netty

Ik doneer omdat ik gezond ben en omdat ik dat iedereen gun. Daarom is het heel belangrijk dat kanker bestreden kan worden om mensen weer gezond te maken

Peter

Ik doneer voor Jitske en Jurgen. Mijn lieve schoonzus Jitske overleed in 2010. Mijn lieve man Jurgen die de strijd tot nu won, maar zich niet goed voelt.

Maartje van Binsbergen

Ik doneer voor Ivonne, zij heeft 8 jaar gestreden tegen borstkanker. Helaas heeft zij in 2013 deze strijd verloren. En mijn vader in 2011 tegen prostaatkanker.

Elly

Ik doneer voor Peter, Binnen 6 weken was overleden na diagnose kanker hij was net 64 jaar. Eerst instantie had hij 6 tot negen maanden te leven maar helaas.

Alie Pons

Ik doneer voor mijn vader die veel te snel overleed aan acute leukemie

Jos

Mijn dochter is 33 jaar en na twee stamcel transplantaties,herstellende van lymklierkanker.Deze behandeling was alleen maar mogelijk na veel onderzoek!!!

F van Ijzendoorn

Ik doneer voor mijn lieve zwager Danny, zodat niemand meer te vroeg uit het leven gerukt wordt door deze verschrikkelijke ziekte!

Joëlle

Ik doneer voor Jan, mijn vader. Inmiddels al 23 jaar terug overleden aan prostaatkanker. Ik hoop dat door onderzoek deze klote ziekte ophoudt te bestaan!

George

Ik doneer voor Mijn vrouw omdat ik en haar kinderen, kleinkinderen , familie en vrienden haar nog niet kwijt willen!,

Erik

Ik doneer voor mijn moeder, ze heeft hard geknokt, altijd positief gebleven maar de strijd verloren. Wij missen haar nog elke dag....HVJ

Sabrina

Omdat ik van mensen hou doneer ik voor alle mensen die het nodig hebben.

Sonja

Ik doneer voor Marijn, 5 jaar geleden heeft hij lymfeklierkanker gehad non-hodgkin Na 8 zware chemokuren heeft hij zich er goed doorheen geslagen

Luus Broeren

Ik doneer voor iedereen met deze vreselijke ziekte en ben heel blij dat mijn gezin tot nu toe gezond is.

Thea

Ik doneer voor Mijn lieve Luuk die helaas niet neer bij mij is. ,

Jennie

Ik doneer voor Elly, omdat ze zo veel heeft meegemaakt en al door zo een sleur is getrokken door de kanker die haar getroffen heeft. Elke dag is een zegen.

Charlotte

Ik doneer voor mijn zus Tineke die in behandeling vanwege longkanken. Ruim 5 jaar gelesen is mijn zusje Yconne op 51 jarige leeftijd overleden aan kanker

Arie Moleman

Ik doneer voor Henk, omdat je intens gemist wordt

Chantal

Ik doneer voor Henriëtte, mijn lieve vrouw die op 5 april 2018 aan borstkanker is overleden

Pieter

Ik doneer voor Nora, mijn echtgenote. Zij heeft borstkanker helaas niet overleefd. Zij hechtte zeer aan het leven. Deze ziekte moet de wereld uit.

L . van Vlaardingen

Als je dan toch die ziekte gaat krijgen dan bij voorkeur later. Elk jaar later betekent de mogelijkheid van een nieuwe betere behandeling. Nu heb ik zelf kanker

Jan

Ik doneer voor Hans, hij is 4 juni 2010 op 47 jarige leeftijd binnen 6 weken aan kanker in zijn mond gestorven.

Conny

4 jaar geleden ben je ziek geworden maar met veel ups en downs sloeg je je er goed doorheen. Helaas ben je in febr gestorven. Ik mis je papa

Sandra

Ik doneer voor ROB, WIL, MARIAN, OPA PIET EN mijzelf. Te veel familieleden heb ik verloren aan kanker. God zij dank heb ik het overleefd. WORDT DONATEUR

Ineke van Alphen Swinkels

Ik doneer voor Joost. Hij heeft zijn hopeloze strijd tegen slokdarmkanker bijna verloren...

Marc